• Banneri tuotteesta

b24722bd7d8daaa2f02c4ca38ed95c82_original1

Mikä on valurautamauste?

Mauste on kerros kovetettua (polymeroitua) rasvaa tai öljyä, joka paistetaan valuraudan pinnalle suojaamaan sitä ja varmistamaan tarttumaton kypsennys. Niinkin helppoa!

Maustaminen on luonnollista, turvallista ja täysin uusiutuvaa. Maustesi tulee säännöllisesti, mutta yleensä ne kertyvät ajan myötä, kun niitä ylläpidetään asianmukaisesti.

Jos menetät mausteita ruoanlaiton tai puhdistuksen aikana, älä huoli, paistinpannu on hieno. Voit päivittää maustesi nopeasti ja helposti pienellä ruokaöljyllä ja uunilla.

 

Kuinka maustaa valurauta-taitosi

Mausteen huolto-ohjeet:

Ylläpitomauste tulisi tehdä säännöllisesti ruoanlaittamisen ja puhdistamisen jälkeen. Sinun ei tarvitse tehdä sitä joka kerta, mutta se on paras käytäntö ja erityisen tärkeä sen jälkeen, kun on kypsennetty tomaatin, sitrushedelmien tai viinin sisältämillä ainesosilla ja jopa lihalla, kuten pekoni, pihvi tai kana, koska nämä ovat happamia ja poistavat osan mausteistasi.

Vaihe 1.  Esilämmitä paistinpannu tai valurautaiset astiat uunin polttimella (tai muulla lämmönlähteellä, kuten grillillä tai hehkuvalla tulella) matalalla lämmöllä 5-10 minuutin ajan.

Vaihe 2.  Pyyhi ohut öljyn kiilto keittotasolle ja kuumenna vielä 5-10 minuuttia tai kunnes öljy näyttää kuivalta. Tämä auttaa säilyttämään hyvin maustetun, tarttumattoman keittoalueen ja suojaamaan paistinpannua varastoinnin aikana.

 

Täydelliset maustamisohjeet:

Jos tilaat maustettua paistinpannua meiltä, ​​tämä on tarkka prosessi, jota käytämme. Maustamme jokaisen palan käsin 2 ohuella öljykerroksella. Suosittelemme käyttämään öljyä, jolla on korkea savupiste, kuten rypsi, viinirypäleensiemen tai auringonkukka, ja toimi seuraavasti:

Vaihe 1.  Kuumenna uuni 225 ° F: seen. Pese ja kuivaa paistinpannu kokonaan.

Vaihe 2.  Aseta paistinpannu esilämmitettyyn uuniin 10 minuutiksi ja poista sitten varovasti sopivalla käsisuojalla.

Vaihe 3.  Levitä kankaalla tai paperipyyhkeellä ohut öljykerros kaikkialle paistinpannulle: sisälle, ulkopuolelle, kahvaan jne. Ja pyyhi sitten kaikki ylimääräinen. Vain hieman kiiltoa pitäisi jäädä.

Vaihe 4.  Aseta paistinpannu takaisin uuniin ylösalaisin. Nosta lämpötila 475 ° F: seen 1 tunniksi.

Vaihe 5.  Sammuta uuni ja anna paistinpannun jäähtyä ennen sen poistamista.

Vaihe 6. Lisää  maustekerroksia toistamalla nämä vaiheet. Suosittelemme 2-3 kerrosta maustetta.


Lähetysaika: 10.4.2020