• Banner despre produs

Pizza cu Skillet Vegetarian

METODĂ:

 1. Într-un castron mic, adăugați apa caldă și drojdia activă uscată și amestecați pentru a combina. Lasă-l să stea 10 minute în timp ce drojdia se dizolvă.

 2. Odată dizolvat, într-un castron mare combinați făina, sarea, zahărul, uleiul și drojdia dizolvată și apa. Se amestecă bine împreună cu o furculiță pentru a crea un aluat lipicios.

 3. Așezați aluatul într-un castron curat. În următoarea oră, efectuați 4 seturi de întinderi și pliuri, câte un set la fiecare 15 minute. O întindere și o îndoire este atunci când luați o parte a bilei de aluat și o întindeți în sus și o împăturiți peste ea însăși. Pentru fiecare set, întindeți aluatul și împăturiți-l de 4 ori, rotind bolul cu un sfert de rotație de fiecare dată. Utilizați mâinile umede atunci când efectuați pliurile, deoarece opriți aluatul să se lipească de degete. După ce faldurile sunt complet, acoperiți vasul cu o farfurie și puneți-l în frigider cel puțin 5 ore, sau peste noapte.

Whole_Pizza_square_LR_300x300
pizza_fold_elien_lewis_low_res_large

Pregatirea Pizza

1. Stropiți o tigaie de 30 cm cu 1 ½ linguri de ulei de măsline.

2. Scoateți aluatul din frigider și puneți-l în tigaie. Stropiți vârful aluatului cu încă o lingură de ulei de măsline. Folosiți degetele pentru a apăsa aluatul în tigaie, astfel încât să acopere întreaga suprafață inferioară. Asigurați-vă că întregul aluat este acoperit cu ulei de măsline. Dacă aluatul continuă să revină în timp ce îl apăsați, lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de a încerca din nou. Acum lăsați aluatul să dureze 45 de minute într-un spațiu cald.

Pizza_Dough_low_res_large

3. În timp ce aluatul este rezistent, mărunțiți sau tocați fin întregul praz, în special verdele de praz mai dur. Încălziți o tigaie sau o tigaie la foc mediu și adăugați 1-2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă prazul mărunțit și ½ linguriță de sare. Călește prazul timp de 10 minute, amestecând regulat pe măsură ce prazul se înmoaie. La jumătatea timpului de gătit al prazului adăugați usturoiul zdrobit, cimbru proaspăt și lingura de suc de lămâie. Condimentați cu piper și sare suplimentară dacă este necesar și după gust.

4. Tăiați varza de Bruxelles în fâșii și tocați aproximativ roșiile uscate la soare. Aruncați varza de Bruxelles cu ½ lingură de ulei de măsline, coaja de lămâie și ½ linguriță de sare. Lasă-le deoparte.

5. După ce aluatul s-a terminat de îndepărtat, încălziți cuptorul la 220 ° C (200 ° C coacere cu ventilator). Presărați ½ cană de brânză mozzarella ras peste aluat. Adaugă pe praz și întinde-le uniform. Aranjați varza de Bruxelles și roșiile uscate la soare deasupra prazului. Completați cu ½ cană de brânză mozzarella și parmezan.

6. Coaceți pizza în cuptor pe un suport inferior, timp de aproximativ 16-18 minute, până când partea de sus este aurie și partea de jos este gătită și crocantă. Odată ce pizza este scoasă din cuptor, rulați imediat un cuțit de-a lungul marginii tigaiei pentru a opri ca brânza să se lipească de părți. Apoi, puteți ridica partea inferioară a pizza afară cu o spatulă pentru a verifica dacă fundul este auriu.

7. Puneți pizza fierbinte cu cimbru extra proaspăt, feliați-o și serviți-o în timp ce este fierbinte.


Ora postării: 13 iul.2020