• Διαφήμιση σχετικά με το προϊόν

图片 111

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

1 κόκκινη πιπεριά

150 ml ζωμός λαχανικών

2 κουταλιές της σούπας. Πάστα Ajvar

100ml κρέμα

αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

75g βούτυρο συνολικά

100g polenta

100γρ φρεσκοτριμμένο παρμεζάνα

2 κρόκους αυγών

1 μικρό πράσο

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

1.

Αφαιρέστε τους σπόρους από το πιπέρι, χωρίστε σε τετράγωνα και σοτάρετε σε 2 κουταλιές της σούπας. θερμαινόμενο ελαιόλαδο. Προσθέστε ζωμό, πάστα και κρέμα Ajvar και μαγειρέψτε τα πάντα για περίπου 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Πουρέ, καρυκεύστε με αλάτι και ρίξτε το στο οβάλ ψητό STAUB.

2.

Περίοδος 250 ml νερό με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο, προσθέστε 50 γραμμάρια βουτύρου και αφήστε το να βράσει. Στη συνέχεια ανακατέψτε το πολέντα, καλύψτε και μαγειρέψτε τα πάντα σε μέτρια φωτιά για περίπου 8 λεπτά. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά, ανακατέψτε το μισό τυρί παρμεζάνας (50g) και έναν κρόκο αυγού στην πολέντα. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια φτιάξτε το Gnocchi χρησιμοποιώντας 2 κουταλιές της σούπας.

3.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Πλύνετε το πράσο, ψιλοκόψτε σε μικρά κομμάτια και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα στο υπόλοιπο βούτυρο (25g). Στη συνέχεια απλώστε στο ταψί μαζί με το polenta Gnocchi, πάνω από τη σάλτσα πιπεριού. Πασπαλίζουμε το υπόλοιπο παρμεζάνα (50g) πάνω από όλα και ψήνουμε τα πάντα στον καυτό φούρνο στο κάτω επίπεδο για περίπου 25-30 λεπτά.


Ώρα μετά: 09 Απριλίου-2020